Cavalcada de Reis 2019

6 de gener de 2019

Com ja és tradició i per a tancar el Nadal, la nostra associació ha participat en la Cavalcada de Reis que es celebra cada 5 de gener al nostre poble ballant la Marxeta dels Pastors d'Algemesí.

LLEGIR MÉS

Celebració del 12 d'octubre

12 d'octubre de 2018

Amb motiu de la celebració de la Mare de Déu del Pilar, el 12 d’octubre al Barri del Carrascalet del nostre poble, l’associació algemesinenca va fer un passacarrer on al ritme de la dolçaina i el tabal les tres seccions de ball d’Algadins interpretàrem les danses tradicionals d’Algemesí i diversos balls del nostre país.

LLEGIR MÉS

Festival de Música i Balls Tradicionals

9 d'octubre de 2018

En el dia gran dels valencians, el 9 d’octubre, la nostra associació va compartir escenari amb el Grup de Balls Populars, Les Folies de Carcaixent i amb l'Associació Cultural Atzavara Grup de Ball (Castelló de la Plana) dins del “Festival de Música i Balls tradicionals” organitzat pel grup Les Folies de Carcaixent.

LLEGIR MÉS

Actuació del 9 d'octubre

9 d'octubre de 2018

Per la celebració del 9 d’octubre al Carrer Rei en Jaume i com va sent tradició, la nostra associació va fer un passacarrer on al ritme de la dolçaina i el tabal interpretàrem diversos balls del nostre país.

LLEGIR MÉS

Actuació d'Algadins per a la UNESCO

6 de setembre de 2018

Amb motiu de l'Assemblea General 2018 de la "Inter-city Intangible Cultural Cooperation Network” de la UNESCO, la nostra associació ha oferit una mostra de balls valencians a les 22 delegacions internacionals que ens estan acompanyant durant les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, patrimoni de la humanitat.

LLEGIR MÉS